WIJ ZIJN UW SECRETARESSES OP AFSTAND

Hester Tol is eigenaresse van Flex Assistance

Hester Tol

Juridisch secretaresse en boekhouder

Hester Tol is de oprichtster van Flex Assistance. Zij heeft meer dan 13 jaar ervaring als office manager en juridisch secretaresse bij verschillende advocatenkantoren. Daarnaast werkt zij sinds 2013 tevens als boekhouder. Hierdoor beheerst zij meerdere vakgebieden en is zij breed inzetbaar.

Hester is een nuchtere, stressbestendige en rasechte hartelijke Volendamse dame. Hard werken kenmerkt haar. Zij denkt altijd met haar klanten mee. Zij zal niet rusten tot de werkzaamheden naar tevredenheid zijn uitgevoerd.

Neem contact op met Hester

Betty Kooi

Juridisch secretaresse

Betty is sinds 2016 aan het kantoor van Flex Assistance verbonden en voert juridisch secretariële en administratieve werkzaamheden uit. Zij doet dit zowel van afstand als op locatie.

Betty is door haar zeer lange ervaring op kantoor zeer ruim inzetbaar.

Betty is een hartelijke, behulpzame en enthousiaste dame. Betty is zeer geïnteresseerd in de werkzaamheden die zij uitvoert en zal ook altijd “the extra mile” nemen om haar werkzaamheden volledig juist af te ronden.

Neem contact op met Betty
Ingrid veerman is boekhouder en juridisch secretaresse bij Flex Assistance

Ingrid Veerman

Juridisch secretaresse en boekhouder

Ingrid Veerman is sinds 2022 aan het kantoor van Flex Assistance verbonden.

Ingrid is boekhouder en voert daarnaast ook juridisch secretariële werkzaamheden uit.

Ingrid is een vriendelijke, ambitieuze en gedreven dame. Zij stort zich met alle liefde op de boekhoudingen van onze klanten en vindt het daarnaast ook leuk om secretariële werkzaamheden te doen.

Ingrid gaat niet naar huis voordat zij tevreden is met het gedane werk.

Neem contact op met Ingrid

Melissa Hoogdorp

Juriste en Juridisch secretaresse

Melissa Hoogdorp is sinds 2023 aan het kantoor van Flex Assistance verbonden.

Melissa is juriste en voert juridisch secretariële en administratieve werkzaamheden uit.

Melissa is een vriendelijke, nuchtere en professionele dame. Zij is door haar achtergrond zeer breed inzetbaar binnen ons kantoor. Wanneer je een klus aan Melissa uit handen geeft, dan kun je erop vertrouwen dat zij alle details zelfstandig doorneemt/uitzoekt en het gedane werk netjes aflevert.

Neem contact op met Melissa

VERTEL ONS UW UITDAGING!

Zoekt u een flexibele freelance secretaresse? Wij bieden u een secretaresse op afstand die u op ieder gewenst moment kan inzetten. U bent bij ons aan het juiste adres voor (juridisch) secretariële en administratieve ondersteuning en diensten. Ook het uit handen geven van uw boekhouding of debiteurenbeheer doen wij graag voor u. Deze activiteiten verrichten wij voor zowel kleine als grote bedrijven, maar ook voor individuele adviseurs en zelfstandig ondernemers.

BESPREEK MET ONS UW UITDAGING